SHPIK

Ky është discord serveri i SHPIK-ut i krijuar me qëllim të aftësimit me shkathtësi digjitale në fusha të ndryshme.

SHPIK

Created: August 12, 2022

Members: 3397

Join Discord Server

Shkembim pervojash, mesim e bashkepunim ne TIK. Ky discord server mirembahet nga komuniteti shqipfoles i TIK-ut dhe sherben per rrjetezim, mesim, ndihme njeri-tjetrit e zhvillim profesional. Ne discord jemi duke i bere upload te gjitha videot e trajnimeve qe jemi duke i mbajtur. per cdo trajnim ekziston nje kanal dhe ne ate kanal ka informata te ndryshme…

5/5 - (1 vote)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *